Samira Noroozi
interior Designer

صفحه اصلی / اخبار معماری / جا خوش کردن آپارتمان لوکس بین شکاف کلاسیک

پروژه خانه بی حاصل تخریب و بازسازی آپارتمانی قدیمی است که بنا به وضعیت اقلیمی سنت جولیان کشور مالت به فرسودگی رسیده بود. بازسازی و طراحی پروژه با نگرش به سبک معماری مدرن و ارائه تراس های .گسترده، فضای کارآمدی را در اختیار کارفرما قرار داد که بر اساس نیازهای خانواده طراحی شده بود
خانه بی بین دو آپارتمان کلاسیک با نمای مدیترانه ای قرار گرفته که کالبدی شماتیک بین دو عنصر متناقض محسوب می شود. نما ساختمان بی شامل طرحی یکپارچه می باشد که از پوسته ای واحد و دوطرفه ساخته شده است. ترکیب منحصربه فردی از آلومینیوم، شیشه و بتن که بر اساس الگوی هارمونیک از تیره به روشن گرویده و استایل منحصربه فردی به محله بخشیده است. از این رو شاهد هویتی جدید در محله هستیم که سناریو طراحی اش تاثیر زیادی بر ساختمان همسایگی گذاشت.


فضاسازی خانه به سه سطح تقسیم شده که هر سطح بیانگر کاربری و خلوص بصری مختص به خود می باشد. فضای همکف شامل پارکینگ بوده که به طور کامل سطحی بتنی را نشان می دهد. با گذر از پله ها به طبقه اول می رسیم که به آپارتماین دوبلکس با پلان باز اختصاص یافته است. طبقه اول شامل هال، نشیمن و کتابانه می باشد. با بالاتر رفتن شاهد شفافیت نمای ساختمان می شویم، به گونه ای که پوسته میانی ساختمان شیشه ای است و در انتها یک تراس باز و گسترده را می نگریم که بدون هیچگونه پوششی طراحی شده و استخر شیشه ای به لبه تراس امتداد یافته است.

با گذر از درون ساختمان به یک پلان خطی با مقیاس قرینه مواجه می شویم که کاربری ها به واسطه عملکردشان ساختمان را از یکنواختی خارج می کنند. یک راه پله منفرد مسیر ارتباطی بین همکف با نیم طبقه اول و طبقه دوم است. همین افزایش ارتفاع به خلق یک لابی مرتفع نورگیر رسید که به سمت پاسیو امتداد یافته و تعامل مناسبی بین باغ حیاط پشتی و فضاهای داخلی ایجاد نموده است. با رفتن به بالا و رسیدن به تراس طبقه دوم به نشیمنی پنت هاوس مانند میرسیم که یک استخر شیشه ای روبروی آن قرار گرفته و توسط عرشه چوبی دیزاین شده است. تماشای منظره سواحل مالت از طبقه بالای ساختمان و درون استخر بی نظیر است.

تنظیم و گردآوری : فاطمه پهلوان زاده

© 2019 | Designed & Developed By : Ali Jadidi